Despre noi

Bună ziua!

Echipa Hi-tech Machines & Inventing vă mulţumeşte pentru interesul acordat produselor şi serviciilor oferite de compania noastră. Înainte de-a începe vom face citeva precizări foarte importante pentru noi dar şi pentru dumneavoastră :

  • Avem dorinţa sinceră să vă AJUTĂM . Fiind sinceri în dorinţa de-a vă ajuta pe termen lung ne ajutăm şi pe noi.

  • Cartea noastră de vizită ne recomandă ca fiind PROFESIONIȘTI. Întregă echipă de la recepţia primară pînă la livrarea finală, garanţie şi postgaranţie are același profesionalism.

  • Deviza noastră este CALITATE fără nici un fel de compromisuri.

  • Linia călăuzitoare este PREŢUL . Cît mai convenabil pentru dumneavoastră.

Vă facem invitaţia să vizitaţi toate secţiunile site-ului nostru pentru a ne cunoaşte mai bine şi a înţelege ceea ce putem face noi pentru dumneavoastră. Astfel veţi hotărî singuri cum vă putem ajuta în dezvoltarea afacerii dumneavoastră  ajungînd la o colaborare fructuoasă de ambele părţi.

Dorim să vă facem cunoscut faptul că noi suntem și producători de utilaje. Experiența noastră acumulată în cei peste 15 ani în domeniul vânzărilor de utilaje oferindu-vă utilaje de cel mai înalt standard de calitate la cel mai rezonabil preț posibil am valorificat-o producând acum utilaje de top îmbunatățindu-ne pe noi înșine în permanență.

Firma noastră vă oferă o gama largă de linii de producție,

Utilaje şi echipamente de producţie pentru toate destinațiile finale
iPhone

CNC-uri Laser Fiber

CNC-uri freză pentru metal sau lemn

CNC-uri plasmă

Linii de productie tabla cutată

Linii de productie tabla tigla

Linii de productie profile sau parapeti despartitori pentru autostrazi

Linii de productie sisteme pluviale

Linii de productie tevi sudate

Prese hidraulice sau cu excentric

Linii de productie polistiren expandat

Linii de productie peleti si bricheti de lemn

Motostivuitoare diesel sau electrice

Avem o experienţă de peste 17 ani în legăturile comerciale cu China. Dar în acelaţi timp vă oferim şi linii de producție cu provenienţă din SUA, Suedia, Germania, Polonia, Finlanda, Turcia, Italia... Vă putem oferi de asemenea servicii profesionale diverse: traduceri, transport, depozitare, logistica, servicii de import, export,  comerţ. O parte dintre dumneavoastră veți fi pentru prima data importatori. Vom începe deci împreuna acest drum de succes!

În acelaşi timp noi ne continuuăm drumul cu ceilalţi clienţi cu care avem o colaborare veche şi de succes, ei fiind mulţumiţi încă de la primul import de calitatea mărfurilor şi-a  serviciilor noastre. Echipa noastră va fi alături de dumneavoastră de-a lungul întregului procesul de import de la început pînă cînd produsele ajung în posesia dumneavoastră. Alegîndu-ne alegeţi calitatea, profesionalismul, preţul corect şi cel mai important lucru onestitatea şi dorinţa sincera de-a vă ajuta !

Noi vă oferim:

Mobilitate

Oferim livrare directa catre compania dumneavoastra, oriunde, oricand si exact la timp.

Promptitudine

Evitam intarzieri in manipularea si transbordarea marfii, astfel ca produsele sunt la dumneavoastra exact cand aveti nevoie

Calitate

Cunoastem piata, oamenii si produsele, astfel ca vom folosi aceasta experienta pentru a va oferi cele mai bune servicii si produse.

Prioritate

Pentru noi tu esti prioritatea noastra numarul 1. Satisfactia clientilor nostri este pentru noi un motiv de mandrie